About

Geplaatst op door

Innoviziee is ontstaan uit een co-creatie van twee verschillende karakters.
Het bewijs dat “opposites attract” en dat er iets moois uit voort kan komen. Dit alles vanuit
een passie om werknemer en werkgever opnieuw dicht bij elkaar te brengen.
Wij geloven dat deze synergie tussen mensen essentieel is voor een succesvolle loopbaan en
bedrijfsvoering.

Wij stellen ons graag voor:

Ebo Ebens
De aanpakker

Ebo laat zich omschrijven als de aanpakker. Met ruim 35 jaar ervaring als organisatie-adviseur en manager is hij in staat om complexe organisatie vraagstukken terug te brengen naar de oorspronkelijke (eenvoudige) hulpvraag.
Ebo is dynamisch en direct . Door zijn resultaatgerichtheid, snelheid en inspirerende stijl krijgt hij beweging in moeizame projecten en brengt hij energie terug op de werkvloer. Anderen zien Ebo als een veelzijdig persoon die eentonige of standaardsituaties gegarandeerd kan doorbreken. Bij Ebo blijft het niet alleen bij plannen, maar een daadwerkelijke verandering!

Ebo is een van de grondleggers van Innovizee. Meer weten over zijn gedachtengoed? Klik dan op House.

Jolanda Ebens-van Raamsdonk
De adviseur

Jolanda laat zich omschrijven als senior adviseur op het gebied van empowerment (regie nemen over je eigen levensloop). Jolanda kan op een eenvoudige manier groepen laten inzien dat “lekker in je vel zitten op het werk” snel te realiseren is.
Jolanda is enthousiast, mensgericht, overtuigend, organisatie-sensitief en is in staat het werknemers-belang en werkgevers-belang om te zetten naar gezamenlijke creativiteit en passie.

Meer weten over Jolanda? Kijk dan op www.joy-of-living.nl.